Diva Lyn is inmiddels voldoende opgevoed en uitgegroeid tot een prachtige puber kitten. Voor haar is het nu ook tijd om te mogen verhuizen naar haar eigen gezin. Daar waar ze als een echte Diva veel liefde en alles wat haar hartje begeert gaat krijgen.

Wanneer jullie komen kijken naar haar en het klikt dan mag ze gelijk mee!

Diva is een zwart tabby poesje met wit. Ze draagt dankzij haar amber vader de kleur amber en ook heeft ze zijn sprekende amberkleurige ogen.
Inmiddels zijn haar beide broertjes en zusjes al verhuisd.

Diva haar stamboom > Pawpeds

Diva is gewend aan andere katten groot en klein. Ze is bij ons veel in handen en krijgt aandacht van jonge kinderen. Ook kent ze een hondje. Uiteraard krijgt ze een mooi kittenpakket met voer van Husse mee.

Haar ouders wonen beide bij ons thuis. Papa Dasher houdt er van om uitvoerig kennis te maken met alle visite. Hij wil graag weten waar zijn kinderen naar toe verhuizen. Komen jullie met kinderen kijken? Dan kunnen ze heerlijk met hem spelen en knuffelen.
Mama Caity is wat terughoudender en kijkt eerst de kat uit de boom. Diva lijkt wat dat betreft vooral op haar moeder. Is ze uit de boom dan vindt Diva aandacht en knuffels heel fijn.

Nieuwsgierig? Mail voor meer info of maak een afspraak 06-34236411 om kennis te komen maken.