Welkom op de website van onze Cattery. Wij zijn Erik (foto) en Hilda (broer en zus) en we houden hoe kan het ook anders van katten en dan in het bijzonder de Noorse Boskat. We zijn opgegroeid met katten en kunnen niet zonder ze. De Cattery is gevestigd in Hoogezand bij Erik en zijn gezin thuis.

Het uitzoeken van bloedlijnen, de website, fotografie en schriftelijke contacten en al het ander uitzoekwerk zijn in handen van Hilda.

De dagelijkse verzorging, knuffels, socialisatie, spelen op verzoek van de katten word met veel liefde gedaan door Erik en zijn gezin.

Onze visie is het af en toe fokken van een nestje gezonde, lieve en karaktervolle Noren die het beeld van de stamouders benaderen. Het laag houden van het totale inteelt percentage en Polaris is daar een belangrijk onderdeel van.

Onze katten wonen bij ons in huis en mogen “alles”. Echte gezinsleden. De tuin van de cattery is dan ook volledig ingericht voor de katten.
Onze kittens, wanneer beschikbaar, staan op de site van Fokkers Noorse Boskat. Hier kunt u ook informatie vinden over dit geweldige ras.

http://fokkersnoorseboskatten.info

WhatsApp chat